personal coaching

Alhamdulillah…

My friend since sekolah menengah selama 24 tahun tak jumpa.Rezeki Allah bagi silaturahim berpanjangan lagi dapat bersemuka.

Banyak perkara dapat solution hari ni.

Thank You Cucu Raja Gompong AnuarAhmad

Thank you belanja i makan & minum dan dapat gift tupperware.Kah kah kah ! Nuar sokong Kak Long nak bagi jiran juadah dalam tupperware

Salam awal Ramadhan.

Image may contain: 2 people, people sitting, indoor and closeup
personal coaching

BUSINESS TALK -2
109/1000
Part 1

When we are ready to receive Allah is more than ready to give.

Group ni sangat touching my heart.

Ada yang datang all the way from Kuantan.

Ada yang banyak korbankan aktiviti untuk join this business talk.

The sharing session was wonderful and fruitful.

Dapat pula rezeki dari kuih muih dan makanan ada pihak yang berbesar hati belanja.

Murah rezeki kami hari ni.Semoga Allah membalas kebaikan semua.

Nanti kak long akan kongsikan lagi isi isi sharing yang AWESOME tau.

Tunggu.

Kak Long

personal coaching

BUSINESS TALK
127/1000

Kupasan business talk.

Small things big impact.

By giving a cup of latte u can win the deal.

Do not underestimate the
“Power of a Kind thought”

Contoh

Kalau kita buat PROPERTY.
Kalau kita buat house viewing kita sediakan kepada prospek kita air mineral atau air kotak.

Bila nak buat house viewing normally prospek kita akan make an effort untuk spent masa dengan kita.Ini tanda kita menghargai mereka.

Siang hari tu kan cuaca panas.Memang paling nikmat kalau dapat air yang paling best dan puas kita minum ialah air mineral

Kalau prospek tak nak,(siapa yang tak nak )kita insist juga mereka ambil dan kita boleh cakap macam ni…

“Encik,ambillah air ni, silakan sebab memang saya sediakan untuk appointment ni dan saya akan berikan kepada yang buat house viewing.
Cuaca panas ni”

Rasa berapa ramai agent yang EXTRA ORDINARY yang 5🌟🌟🌟🌟🌟ni.

Kalau kita buat ni memang kita AWESOME and we are already half way to WIN the deal.

Latte !
Latte !
Latte !

Kak Long

personal coaching

BUSINESS TALK
127/1000

Kupasan business talk.

Small things big impact.

By giving a cup of latte u can win the deal.

Do not underestimate the
“Power of a Kind thought”

Contoh

Kalau kita buat PROPERTY.
Kalau kita buat house viewing kita sediakan kepada prospek kita air mineral atau air kotak.

Bila nak buat house viewing normally prospek kita akan make an effort untuk spent masa dengan kita.Ini tanda kita menghargai mereka.

Siang hari tu kan cuaca panas.Memang paling nikmat kalau dapat air yang paling best dan puas kita minum ialah air mineral

Kalau prospek tak nak,(siapa yang tak nak )kita insist juga mereka ambil dan kita boleh cakap macam ni…

“Encik,ambillah air ni, silakan sebab memang saya sediakan untuk appointment ni dan saya akan berikan kepada yang buat house viewing.
Cuaca panas ni”

Rasa berapa ramai agent yang EXTRA ORDINARY yang 5🌟🌟🌟🌟🌟ni.

Kalau kita buat ni memang kita AWESOME and we are already half way to WIN the deal.

Latte !
Latte !
Latte !

Kak Long

personal coaching

AUDIT LIVE DAN PERSONAL COACHING
175/1000

Ini sambungan selepas latte session.
This young lady dari jauh.Semangat dan azam yang amatlah tinggi untuk berjaya dalam financial industri juga.

Antara soalan yang beliau ajukan

Macamana untuk handling objection high end client.

Macamana nak buat approach prospek.

Belajar skrips secara detail.

Macamana buat monitoring untuk client.

Dalam sales kit apa content terbaik.

Banyak lagi yang di tunjuk ajar.

Selama ini boleh juga buat sales tapi she knows it is always can be better.

:
Kak Long

Abil always chase your dream.
Do not let the obstacle delay you !

Thank you so much for this great moment.
Nabilah Mohd Amil

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and indoor