cerita bidang sales

TIPS NEWBIE 2

Penting ! Self Declaration

Jika kita terlibat dalam perniagaan baru atau bertukar kerjaya daripada kerja pejabat kita terjun ke dunia business pula.

Langkah 1.

Kita buat self declaration jawatan dan business kita sekarang ini.

Rebranding social media kita.
Tukarkan semua perkara menjurus ke arah business kita.

Pilih business yang paling kita suka.

Di setiap penjuru tukarkan logo atau jawatan kita kepada kerjaya yang baru.

Jadi semua pun orang tahu yang kita berkecimpung dalam bidang apa.

Ini asyik upload gambar kemesraan husband and wife,muah muah ciked ,muah muah banyak.

Lepas tu nak suruh orang sign up beli kereta dengan dia.

Mana gambar kereta ???Ini contoh.

Apakah…

Orang lain pun ada wife and ada hubby juga tau.

Lagi lawo lawo macam JLO
(JLO macam ZZ kan )dan
hansome-handsome macam Brad Pitt.

Pergghhhh.Merecikssss habaq Hang !
Tak display pun.

Apakah…

Apakah…

Apakah…

Advertisements