Wanita Dan Kerjaya

Untuk Kaum Hawa Berkerjaya Yang Cantik Nota 3

Untuk Kaum Hawa Berkerjaya Yang Cantik Nota 3

Rules 3
TEMPAT PERNIAGAAN

Bila kita ingat nak buat business kan memang kecoh lah kita menggoogle premis atau nak sewa kedai.Kak Long pun tak faham apa kena mengena business dengan kedai.

Macam ada akta yang mewajibkan pula. Tak wajib pun kedai tu atau pejabat.

Untuk yang baru mulakan business ini baru je start cuba buat je home based business.Slow and steady.Kan dah banyak jimatkan kos.

Tambahan pula sekarang ada ONLINE PLATFORM.
Ambil peluang dan rebut peluang ni.
Power of social medium ni memang power sangat.

ONLINE tu di kira sebagai kedai kita juga.

Kan ramai orang yang berjaya kaya raya dalam masa yang singkat hanya gunakan medium ONLINE kan.

Tak pandai tak apa kita belajar lah bukan susah pun.

Bila ONLINE lagi banyak menjimatkan masa, tenaga dan duit kita.
Make up pun tak cair.
Anak-anak confirm depan mata.

Online tu kita boleh gunakan blog,fb,insta ,twitter.Medium ini masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri.
Saling lengkap melengkapi.

Ingar Rules 3 .Gunakan medium ONLINE sebagai kedai kita.

.
Kak Long

Advertisements