Wanita Dan Kerjaya

Untuk Kaum Hawa Berkerjaya Yang Cantik Nota 2

Untuk Kaum Hawa Berkerjaya Yang Cantik Nota 2

Rules 2
MODAL KITA SENDIRI SAHAJA.

Bila kita nak mulakan sesuatu perniagaan apa sahaja business elakkan kita meminjam dengan sesiapa sahaja samaada orang perseorangan ataupun institusi kewangan.

Kita gunakan duit simpanan kita sahaja.

Apa yang ada di tangan kita.

Belajar seni mengembangkan duit dari modal kita
Kita akan lebih bersungguh-sungguh sebab ini titik peluh kita.

Dah kalau kita meminjam feel tu tak sama dah duit orang lain kan.

Melainkan business kita sudah berkembang maju stage nak masuk tahun ke empat baru masuk bab meminjam ni.

Ingat ini bila kita dalam stage start up guna modal kita sendiri sahaja RM 3000 tunai sahaja.

.
Kak Long

Advertisements