Wanita Dan Kerjaya

Untuk Kaum Hawa Berkerjaya Yang Cantik Nota 1

Untuk Kaum Hawa Berkerjaya Yang Cantik Nota 1

Terima kasih sebab menghubungi Kak Long bertanya pendapat mengenai perniagaan ataupun kerja part time.

Semua ibu-ibu yang gojes semua bagi keutamaan nak lebih masa untuk anak dan keluarga.

Nak tengok permata hati membesar depan mata dengan jagaan dan perhatian yang penuh.

Macam-macam plan yang di utarakan dan ada pendirian sendiri dan business kegemaran masing-masing.

Jadi untuk hari ini dan seterusnya Kak Long nak buat nota untuk kaum hawa yang gojes.

——————————–

Rules 1.

MODAL KITA.

Modal untuk pelaburan perniagaan kita tidak harus lebih dari RM 3000.00

Sebab apa tak boleh lebih.

Sebab tak ada lagi rekod dalam dunia ni first time buat business terus jadi.Tak semestinya orang lain boleh buat kita pun boleh buat .Tak semestinya mereka berjaya kita pun akan berjaya walaupun kita ikut sistem mereka bulat-bulat.

Tambahan pula jika kita tidak ada pengalaman di tambah lagi ianya adalah business traditional.

Kebiasanya YURAN RM 3000 ini akan hangus menjadi sebagai yuran kepandaian kita.

RM 3000 terbakar kita boleh senyum lagi belum sampai tahap menangis tak berlagu.

Kita akan cepat bangun dan bangkit semula.

Ingat RM 3000 sahaja.

Kak Long

Advertisements