Wanita Dan Kerjaya

Leveraging Nota 4

Ada masanya “kuasa leveraging” tak berjaya.
Nota 4

Kak Long dari 7 tahun lepas merayu pada baby my youngest daughter to have another baby.

Setiap rayuan Kak Long di tolak mentah mentah dengan hujah dia yang kukuh.

Yang terbaru Kak Long menggunakan kuasa I Phone 7 untuk merasuah dia supaya dia bagi Kak Long green light untuk pregnant.

Dia kata “apa mama…mama nak bagi I Phone 7 ..ermmm tak nak lah itu semua harta dunia ..lagho tu lagho…”

Dia kata lagi “mama tengok je lah baby orang lain ye,as long the baby is not yours”.

She is just 12 years old tak tergoda pun dengan I phone tu.Not only that my offer are involved another things as well macam travel ke,duit ke,bag ke even Kak Long nak belikan semua koleksi novel AIN MAISARAH favourite novelist dia pun tak lepas juga.

Ermmm memang tak dapat juga approval tu.😥

Apalah daya ku.😆

Nampak tak kuasa leveraging ke laut di sini.

Ishhhh ishhhh…

Advertisements