cerita kewangan

CERITA KEWANGAN

Dalam my own collected data dan my own statistik banyak syarikat yang terlibat di dalam pelaburan setakat ini akhirnya semua kecundang.

Paling lama bertahan pun 3 tahun.
Dalam FB ini lagi lah banyak tukang promote.

Syarikat pelaburan ini bukan dalam bidang financial.
Not licensing from BNM.

Memang dah tau awal-awal confirm hancur ke laut.

Sekilas ikan di air dah tau,itu scam ataupun tidak.

Tapi apakan dayaku.

“Some people are like to be abused.”

Nanti bila di nasihatkan mulalah dia bentangkan hujah dia macam dalam parlimen tu.

Scammer ni ibarat “TORA DATANG LAGI”
Selalu muncul dengan permainan baru

Bertabahlah yang dah kena scam.

How do you feel?
Mesti yang kena scam jawab macamni ….

“I feel WOW”!

“I like to be cheated”

“Please cheat on me again and again”

“It such a pleasure to be cheated again and again”

“I am waiting to be cheated again and again”

“I like to be abused”

Kan Kan.

No automatic alt text available.
Advertisements