sales tips

Wayar otak prospek berselirat.

Wayar otak prospek berselirat.

Jika kita buat business samada online atau offline kita kena ada letak diri kita menjadi prospek tu sendiri.

Bayangkan lah kita nampak iklan di fb ,majalah,tv,kawan kita call kita nak promote dan jual barang dan perkhidmatan mereka.Banyak sangat pilihan dan persaingan kan.

Kita pun kebiasaannya lambat nak bagi kata putus sebab banyak sangat produk dan perkhidmatan tu dalam pasaran.Berlumba lumba nak tambat hati kita.

Kita nampak semua macam sama jer,banyak sangat pilihan last last satu pun kita tak beli dan tak join pun.

Sebab tu dalam sessi audit live bersama kak long..kak long akan share macamana kita nak jadi pilihan ramai ..jadi outstanding,bila kita approach prospek kita dari mula lagi diorang akan suka dengan kita.

NAMPAK KITA SANGAT EXTRAORDINARY.

Kita huraikan wayar yang berselirat dalam kepala diorg tu.Kita susun cantik cantik lepas tu diorang senang join kita dan pilih kita.

Advertisements