cerita kak long

SAMPAI NYA HATI MU

SAMPAI NYA HATI MU

Masa meeting seorang staff angkat tangan dan bagitau lepas meeting nak jumpa Kak Long.

Lepas habis meeting dia and few staff stay.

Soalan dia”Puan Lina boleh tak nak minta izin nak pegang pipi Puan?

I was like “what is going on”.

“Sebab kite orang geram tengok pipi Puan and nak pastikan Puan tak pakai botox”.

Erkkkkk,kalau campak dia orang ni keluar tingkap best juga dari tingkat 15.

Kak Long pun redha je pipi ku di gomol,di cucuk cucuk dengan jari dan yang sewaktu dengannya.

Macam tu lah nasib kalau pipi gebu dan bambam.😆

Nasi baik malas nak issue warning letter!
Ada juga permintaan pelik gaban macamni…😱

Kena tunaikan hajat diaorang untuk kepuasan berganda !

Nampak tak betapa baiknya Kak Long sebagai Boss.K bai

Advertisements