cerita kak long

OFFER OFFER @GUARDIAN

OFFER OFFER @GUARDIAN

Nak buat sales mesti nak cantik cantik ,wangi wangi kan.
Pergi lah ke Guardian tu borong barang barang dalam tu.

Nak pakai semua branded “i is tak menabung sejak kecik”.Guardian pun guardian lah.

Kak Long nak bagitau tentang offer di Guardian.Nampak tak gambar Kak Long tu tunjuk 10sen.Bukanlah barang tu harga seposen.

Tapi bila kita beli satu item contoh RM 16.00 ambil lagi satu barang ,jadi kita dapat dua barang la kan cuma RM 16.10 jer dengan tambah seposen.

Dua barang dengan satu harga barang.

Rambang mata beli semalam.Sampai kena minta bantuan Mr Hubby bagi cash.Muka hubby senyum je layan wife dia yang comel ni.😆

Banyak barang offer tau.
Offer sampai esok je tau @Sund 26.3.2017
So pergi lah Guardian tu berjemaah.

Ini bukan paid review ni amal jariah namanya.

Gambar Kak Long tu kena blurkan sebab sexy sangat…ouchhh.

Image may contain: 1 person, standing
Advertisements