cerita kewangan

“LETS EAT “Tajuk Cerita Korea-TAKAFULMAN-

“LETS EAT “Tajuk Cerita Korea-TAKAFULMAN-

Layan Cerita Korea maklumlah nanti mungkin nak bermenantukan Korean.

Setakat nak tanya future Son in law dah makan ke,gaji berapa,pakai kereta apa,rumah banglo ada tak, emas ada berapa kilo,cash ada berapa,credit card ada berapa keping,takaful ada tak,dalam bahasa korea …small matter je.

Dalam cerita tu main actor ialah TAKAFULMAN…tapi dia jual insurance la.

Ceritanya dia ni memang baik sangat TAPI bila orang tau dia ni jual insurance semua akan jauhkan diri dari dia.

KESIAN Kak Long tengok dia.Dia buat baik macamana pun orang kata mesti dia nak suruh orang tu beli insurance.

Sampaikan nenek yang dah expired tak layak nak ambil takaful pun tak suka dia.

Terjerit jerit nenek tu marahkan dia.

Dia memang sedih dan frust.

Sampai Korea rupanya orang tak suka dengan orang insurance.

Tu sebab kalau kita buat takaful ajak orang mengeteh ke,makan buffet di 6 star hotel ke mesti status tu senyap sunyi sepi bunyi cengkerik je.

Tak baik tau..takaful ni kan adalah yang paling best dalam dunia ni.

Best sangat muahhh ciked takaful😆😚😍😍😍😘😘😘

Advertisements