cerita kak long, motivasi

JUST NICE NASIB JE DAN KEBETULAN

JUST NICE NASIB JE DAN KEBETULAN

Dalam islam tak ada istilah just nice,nasib jer dan kebetulan.

Bila Allah tau kita dah bersedia, baru Allah akan bagi kurniakan kita dengan apa sahaja hajat kita.

Ni tengok perangai kita kalau jumpa prospek macamana….
ala ala model runaway
buat lenggang mak limah
form pun tak bawak
sales kit pun tak ada
business card oh baru teringat dah habis.

Habis prospek tu nak sign up kat mana.?
Tenyeh kat handphone kita?
Tenyek kat ipad?
Tenyeh kat handbag?
Please la kalau ipad tu bateri habis atau dalam perjalanan terjatuh ke,atau kena ragut ke….

Be ready 24 hours.

Dalam tidur sila pakai kot mana tahu prospek datang dalam mimpi nak sign up dan bagi cheque.

Kak Long.

Advertisements