Sales Kit

Jangan percaya” bulat-bulat” dengan PA@Secretary prospek anda…

Jangan percaya” bulat-bulat” dengan PA@Secretary prospek anda…
——————————————————————-
PA: Cik puan “boss saya dah kata tak minat dengan mana -mana pelaburan dah.Duit dia dah cukup banyak dah tak terhabis ,dalam bank pun dah melimpah ruah”

SAYA: Oh yer ke !!.”Baguslah macam tu bukan senang nak jumpa orang yang duit banyak sampai melimpah ruah sampai tak terhabis habis.Bangga saya dengar orang melayu duit melimpah ruah.”
————————————————————————

Dengan strategi dan skill macam taekwando akhirnya kak long berjaya jumpa dengan boss besar tu…Tapi sebaliknya pula yang berlaku.

Boss ni punyalah peramah baik hati senyum muka manis je,bagitau kak long memang dia tengah cari tempat nak invest duit dia.Berlainan benar dengan statement dari miss PA tu.

Waktu lunch tu dia sign up dengan amount yang cukup besar siap lunch bersama-sama lagi.
Tambah lagi RM selepas 3 hari dengan amount yang lebih besar lagi.
Lagi dan lagi dan lagi ,bukan tu sahaja siap lagi bagi kak long referral yang best-best.

Alahai Cik PA ni…

Nasib baik kak long ada prinsip sendiri….

NEVER LISTEN TO THE PERSON WHO DOES NOT HAVE A POWER TOSAY YES..

Advertisements