sales tips

I love strangers ,we should love strangers.

I love strangers ,we should love strangers.

Kebaikan yang berjuta antaranya kalau kita approach strangers samada di fb atau di luar antaranya adalah

Kalau strangers hanya fokus pada kita,produk atau perkhidmatan dan juga nilai yang mereka akan dapat.

Kalau kawan kawan ermmm memang zaman mengaji, panjat pokok atau mandi sungai kita bergaduh dulu pun sibuk nak mengungkit lagi.

Kalau strangers reject kita dan Say No No No hati kita yang luka pun cepat sembuh dalam satu hari.

Kalau kawan kawan reject memang makan dalam deep deep sampai ke liang lahat.

Kalau kita tanya orang yang berjaya dalam perniagaan SEMUA 99.% yang sokong mereka semua adalah STRANGERS.

Jadi pesanan mak kita masa kita kecil dahulu bunyi macam ni “DO NOT TALK TO STRANGERS “memang dah obselete atau dah tak boleh pakai.

Masa zaman kita kecil yes memang kita tak boleh cakap dengan strangers tapi dah matang matang ni silalah yer jemput ,jangan malu malu kita yang pergi cakap dengan strangers tu.

Ingat strangers ingat mak kita.!

Kak Long.

Advertisements