cerita kak long

Cenggitu cenggini.

Cenggitu cenggini.

Kak Long ni boring la baca status..tulisan jer penuh buat la grafik sikit ,up gambar ke haa buat la cenggitu cenggini.Boleh tak kak Long.?

Kak Long:
Thank you adik sebab bagi kak long cadangan buat cenggitu cenggini.Tapi kak long buat masa sekarang lagi selesa menulis panjang panjang.
Kalau kak long buat cenggitu cenggini ambil masa,terkedek kedek nak edit, nak touch up nak buka apps etc la.
By the time cenggitu cenggini nak siap SATU, kak long dah boleh buat 10 posting untuk hari tu.

Time is money, speed is profit, zass is extraordinary profit.

Ok tak jawapan kak long yang cenggitu cenggini.

Advertisements