marketing vs sales

MARKETING PUNYA POWER

Tujuan marketing ni kan sebenarnya “The ultimate reason “adalah untuk menjadikan selling process unnecessary.

Sales proses tu tak di perlukan pun.

Maknanya kita buat marketing,iklan hari-hari supaya semua orang…

+terus datang depan muka kita

+bawak duit siap siap

+duit banyak-banyak pula tu

+terus bayar

+dan bawa balik produk yang kita offer tu

+suruh pula kawan-kawan mereka beli

+pun hulur duit

No questions ask at all!

+Tak perlu ada sales process.

+Sales person pun tak perlu

+Agent pun tak perlu

+Dropship pun tak perlu

+Stokist pun tak perlu

+Sales CHANNEL tak perlu

Jimat nak bayar komisyen pihak di atas ni.
Kita pulun seorang diri.
100% profit tu kita punya.

Indah nya dunia.Banyak tu jimat KOS.Tiap tiap bulan pergi umrah.

Best kan.

:
Tapi ini boleh jadi dan berlaku dalam mimpi kita.Mimpi indah😉.
Dah bangun bangun !

Kak Long.

Advertisements