cerita kak long

Testing Testing

Amoi,amoi,you kasi potong rambut i…u buatlah macamana pun janji VOGUE.
You nak colourkan maroon ke green ke ,white ke,bleaching pun i mau juga tau.Tau kan amoi.

Tapi i tak mau buka tudung.Bolehkan moi.

Amoi ni tengah usha kak Long atas bawah atas bawah.Kecik besar kecik besar je dia tengok kak long ni.Geram betul dia dengan Kak Long.

Sebenarnya kak long nak tumpang duduk je.
Sambil nak tengok marketing skill dia macamana.

Sabarlah moi layan kak long ni.
Esok jangan resign tau Amoi.
Be strong.
Berzanji tau.

Kak Long

Advertisements