marketing vs sales

Business ni macamana ni marketing plan dia ni.

“Ala akak ni ..ikut je la orang lain buat.
Kalau selagi kita tak buat,kita tak faham.
Dah buat baru faham”

Ini ayat seorang follower yang sangat lemah untuk meng recruit.

Dia akan recruit semua orang yang tak nak faham.

Orang yang follow dia pun memang seorang yang tak faham faham.

Berkemungkinan yang sangat tinggi untuk tidak berjaya meng recruit helang.

Helang memang nak faham dulu.

Jangan begitu ayatnya dong..

Advertisements