cerita kak long

HIDUP MESTI ADA WOW!

Ada satu syarikat tu establishment date tahun 2000.

Tetapi bila tengok company profile tertulis mempunyai pengalaman 100 tahun dalam industri mereka.

Pelik betul kalau kira dari tahun 2000 baru dalam 16 tahun pengalaman.

Dia orang pun explain yang 100 tahun tu adalah campuran pengalaman 3 orang BOD syarikat tu.

Nak gelak tak boleh nanti tak dapat pulak deal Senyum je lah.
Boleh tak bayangkan senyuman Kak Long macamanaπŸ˜‰

Tanjat gegurl !

Nak juga Kak Long tanya kenapa tak campur je pengalaman 50 orang staff dalam syarikat tu.

Mesti boleh tulis dalam company profile mempunyai 1100 tahun pengalaman.

Nanti nampak la syarikat tu wujud sejak zaman dinosaur lagi.Lagi GEMPAK!

Hidup mesti ada WOW!😜

Advertisements