sales tips

Dalam sales line penampilan mesti tip top.
Pakai pakaian terbaik setiap hari.

Top to toe mesti presentable.

Tapi tak perlu la merepeks macam cerita drama tu tengahari buta pakai jaket,pakai kot,pakai vest.Tu semua AUTA tu.Diorang fefeling kat Paris la tu.Dan pelakon tu tak pernah kerja.

Siapa yang dressing macam tu kat Malaysia confirm bau @#$$%&.alahai macam bau CARTIER tu.

Boss Kak Long dulu dari Canada pun dress simple je pakai kemeja hari hari tapi branded la.Lagi dia suka.Tak pernah pulak nampak dia dressing macam dalam cerita drama tu.

Tapi ada juga yang dressing macam clown dapat close sale juta juta.😆😝
I know ,you know,we know who is this person.

Yang perempuan jangan nak dress macam nak pergi dinner.

Pakai baju jangan warna crayon pulak atau kuih lapis atau pokok krismas.

Ini namanya kecelaruan identiti.

I is pengsan.

Advertisements