cerita kewangan

JAGA AGEN

JAGA AGEN.

Pemainan sailang agen ni semua industri kebanyakan terlibat.

Unit trust di Malaysia ni ada satu je UTMC yang sayang dan protect periuk nasi agen.

Walaupun banyak platform yang nak tolong promotekan produk dia orang tetapi the Chairman memang penuh integriti.

Memang dia tak layan offer tu.

Chariman ada prinsip dan jaga betul betul semua agen tu automatically dah jadi exclusive agen walaupun dalam contract not stated as an exclusive agent.

Selain daripada syarikat ni semuanya ermmmm.Malas nak ulas.

Memang LU langsi LU Mati lah.

I is pissed off.

Advertisements