cerita pengajaran kak long

Extra Bijak

Emo betul kalau cakap pasal status agen ni.

Korang kalau jadi agen whatever produk tu silalah jadi EXTRA BIJAK.

Kalau produk tu baru kita di layan bagai raja permaisuri.
Terhegeh hegeh minta kita promotekan produk dia orang.

Lantik agen la ,stokist la, dropship la dan pemborong etc.

Lepas dah kaya sikit ,terus tamak dan lupa diri.

Siapa yang boleh ambil dengan kuantiti yang banyak  Hq akan bagi kebenaran.

Yang pemborong pun boleh jual ke pengguna mestilah harga lagi murah dari agent dan stokist kan.

Dah lama sikit ermmm memang kita yang berstatus agent ni kena campak dan kena pijak.

Buatlah agreement ke lantik lawyer ke selamatkan duit kita.

Pandai pandai lah nak bagi Hq tu bertanggung jawab.

Zaman nak kiamat ni semua gila kuasa gila duit.

Dah lupa halal haram dan suka buat penindasan.

Advertisements