cerita pengajaran kak long

DISTRIBUTION CHANNEL-Financial

DISTRIBUTION CHANNEL

Bidang perkhidmatan dan kewangan juga tak terlepas dari cabaran distribution channel ini.

Kita ni perasan ingat kita je agen mewakili produk tersebut rupa rupanya HQ kita ni segala orang,syarikat,platform semua di suruhnya promote produk tersebut,habis kata nama am dan khas terlibat di offer jadi tukang promote

Kalau service charge yang di kenakan semua sama tak apa juga.Boleh lah tutup mata tak sakit hati.

Tetapi kebanyakan platform lain tu jauh lebih murah daripada agen fees.

Yang sakit jiwa dengan staff pun HQ suruh promote dan kalau prospek jadi client lansung tak perlu bayar service charge.

Issshhhh rasa nak SMACKDOWN je management tu.

Tak ada integriti langsung.So that i……….

Advertisements