cerita kak long

SMART TAG AND TOUCH & GO

SMART TAG AND TOUCH & GO

Zaman nak cepat ni kan sepatutnya guna SMART TAG atau paling malas pun guna lah Touch and Go tu.

Kak Long tahu kenapa ramai yang tak guna smart tag atau touch and go.

Mesti sebab korang looking forward nak online kan.
Nak update status,scroll IG,berwhats app kan.

Suka sangat jalan jam dan suka sangat guna lorong tunai tu.
Lorong terkedeks kedeksss nama dia.

Muka senyum je looking forward “bila la nak jammed ni “.

Kak Long kalau guna lorong tunai,memang MATILANAK 😝

YES YES YES !
Know i understand you guys 😆

Advertisements