cerita kewangan

SILA DIE DIE FAST FAST

Ada this person approach Kak Long untuk buat satu investment.
Terpaksa lah tadah telinga tak boleh lari sebab office dia just next door.

Tapi my first question ialah Bank Negara approve tak investment ni,(Kak Long memang tau ,memang tak approve punya, modus operandi pun kelaut )

Dia jawab “Cuba tengok website kita ni ada tanda kunci ni dia LOCK (nanti tengok gambar ye kak long attach).Kalau dia lock maknanya approved by Bank Negara.Kalau terbuka lock tu maknanya SCAM.”

Ya Allah jawapan dia tu Kak Long rasa nak transfer dia duduk kat Planet Marikh masa tu juga.

Tak tahulah berapa lama dia nak fikir dapat jawapan yang mintak di sekeh laju laju.

Nak suruh dia terjun bangunan tak sampai hati pulak.πŸ˜†

.
Kak Long

Habis tu scammer yang tertangkap tu website dia orang semua ada gambar lock tu,kantoi jugak apa cer.

Lock tu dekat dekat dengan bunyi Ngok 😝

Advertisements