cerita kak long

Ini lah cerita tu.

My daughter “Kakak” kan dia ada jual coffee scrub .
Ada la kawan dia order dua hari lepas,and then hari ni order lagi 2 pack.

Kakak terkejut la cepatnya body scrub tu habis.Satu pack tu boleh tahan sebulan kalau guna seminggu sekali.

Lepas tu kawan kakak kata yang nenek dia dah buat air kopi, jamu jiran datang bertandang malam semalam.😆

Lepas tu semua kata coffee tu sedap.Jadi dia repeat order manalah tau nenek dia nak buat air kopi lagi.

Kak Long nak tanya korang ke jiran nenek tu.😆

Habis camne ni.
Nasib baik la coffee tu mesra tekak.😝

Ini Kakak dengan bag ikea mama dia.

Image may contain: 1 person, standing and shoes
Advertisements