sales power nota kak long

SALES POWER Nota 2

SALES POWER Nota 2

1.Goal Setting

Ini kita fokus untuk

INCOME DAN CAREER PATH
———————-

Buat dalam pecahan untuk

+Short term –3 month ,6 month and 9 month

+Mid term — 1 to 3 years

+Long term — 5—-20 years

Most of them yang berjaya ini memang akan ada goal ini dalam minda dia orang.

Kalau kita tanya secara spontan pun automatik mereka boleh jawab.

Tak adalah macam termanggu manggu dan terkemut kemut nak jawab.

Goal yang sangat jelas dan kalau mereka bercerita pun dia punya feeling tu lain macam as if mereka dah capai goal tu.

This is what we called FAITH.

Component apa dalam goal tu kak long advice anda boleh scroll balik my notes in DEC 2016 betul betul masa nak sambut new year 2017.

Ada banyak nota di posting tu on how to “set goal”.

Ini bukan setakat normal goal setting yang ada word SMART tu.

It is beyond the SMART word.

By the way siapa yang rajin nak UP kan semua status posting on the GOAL SETTING tu.😆

#salespowernotakaklong

Advertisements