sales power nota kak long

SALES POWER NOTA 12

SALES POWER NOTA 12

4.ACTION & HABIT

Kalau tiba tiba kawan kawan kita macam nak menjauhkan diri kita besar kemungkinan mereka dah dapat “satu idea” yang mereka baru tahu.

Kak Long pun dah lupa buku mana yang bagi this idealogi.

It says like this “kalau kita nak berjaya menjadi kaya raya dan hebat cuba kita tengok kawan kawan yang kita ada sekarang.

Pilih 5 orang kawan yang rapat dengan kita.

Campurkan pendapatan bulanan mereka dan puratakan pendapatan tersebut.

Jumlah yang kita dapat itulah juga merupakan lebih kurang pendapatan bulanan kita.”

Kejam bunyi nya kan.

Sebab itu orang yang faham keadaan ini mula memilih kawan kawan yang kaya kaya dan mereka akan terikut ikut dengan gaya kawan kawan yang kaya itu.

Mereka akan mula belajar bagaimana untuk menjana duit lebih kurang sama dengan 5 orang kawan kawan mereka tadi.

Sebab itu kita akan jumpa kawan kawan kita yang ke arah nak berjaya ni begitu memilih persahabatan.

Mula pilih bulu.Mereka mula bagi grade pada kawan kawan mereka.
Macam telur, ada grade A,grade B ,grade C ,grade D dan grade E.

Cuba kita tengok orang yang berpengaruh ,yang ada title dan berjaya mana nak sangat bergaul dengan orang yang marhaein ni.

Tambahan pula kalau mereka tahu kita ni dapat BRIM šŸ˜.

Langsung kena disqualified ,potong terus atau kita kena remove as a friend.šŸ˜

Sabar dik ye ,sabar ye ,sabar ye.

#salespowernotakaklong

Advertisements