cerita kak long

CERITA KAK LONG

REWARD DIRI KITA BERPADA PADA

Dalam sales line yang paling best boleh reward diri hari hari ,tiada siapa yang nak marah.

Income kan unlimited.Beli la apa apa pun tapi jangan lah sampai syaitan pun jadi BFF kita.

Hari ni rasa macam nak cerita pasal handbag.Nak cerita pasal pembaziran.

Gambar kak long di bawah tu kak long just window shopping.
Saja jalan jalan ambil aura bau handbag branded.

Bila tengok harga handbag tu memang boleh pengsan dua kali.
Dah la membazir, berat pula tu.😖

Gambar yang pertama tu brand GUCCI harga RM 40,000.00.
Ermmmmmmmmmmm.
Kalau kak long founder produk kecantikan pun tak beli lah.

Sebab bukan niat kak long nak beli pun, tu la sebab la kak long pergi usik usik je handbag tu.
Saja sekeh sekeh kan.😆

Gambar yang kedua tu boleh la tahan juga harganya tapi tak la jugak kak long sior nak membelinya.
As i said handbag tu pun kak long sekeh sekeh kan juga.😆

Kalau kak long banyak duit sangat sampai melimpah ruah pun tak beli juga la.

Mahal sangat ,membazir sangat dan berat sangat.

Kak Long cuma ambil bag yang last tu je.
Itu pun sebab ada 50% Sale.
Itu pun menyesal juga.😭
Kak Long suka sebab bag tu besar boleh sumbat orang dalam tu.

Kalau nak reward diri boleh asalkan berpada pada.

Ini gambar lama tau bukan sekarang.😝

Image may contain: 1 person, indoor
Image may contain: 1 person

Advertisements