cerita kak long

Cerita Kakak.

My daughter tengah tunggu result SPM, sebelum ini kak long ada cakap cubalah jadi agen produk yang dia minat.

Belajar serba sedikit seni menjual dan cari pengalaman.

Setakat ini dia dah generate dalam RM 200.00 net income, promote coffee scrub dia buat sendiri dalam sebulan.

Dia reply “Mama,InsyaAllah setakat ni kakak promote apa pun kawan kawan akan beli dan support kakak.Mama yang ajar skill tu pada kakak kan.
Please lah Mama,kakak tak nak jadi agen, kakak nak jadi BOSS.
Kalau kakak nak jadi agen pun kakak akan cari syarikat yang bagi kakak jadi OWN BOSS.”

Dalam hati kak long “pandainya lah budak kecik ni,anak sapo lah ni”.šŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†.

.
Kak Long
Mama to CEO wannabe.

Advertisements