cerita kewangan

Semalam semasa tengah menikmati latte dan laksa kebabom next to my table ada takaful presentation and presented by chinese lady agent.

Prospek pula indian dan atas meja dia ada 3 proposal.Syarikat A,B dan Z.
Dia asyik tanya agen tu comparison satu satu.
Why A have this but why not B.
Z have this why not A and B as well.

Macam macam la dia compare.Tinggal dia tak compare north korea dan south korea je.

Ya Allah sabar je kak long dengar.

Yang agen tu pun asyik condemn A.
Obviously she must be with B.
Dengan Z awal awal agen tu kata, tak payah la consider kan Z tu.
Tak masuk carta katanya.

Elok la tu buku bertemu ruas yang sorang COMPARISOR yang sorang lagi CONDEMNER.
Bergabung MELETOP.

Nasib baik latte dan laksa tu sedap kalau tak mesti Kak Long join table tu jadi COUNSELOR.😌

Nak lagi best COMPARISOR + CONDEMNER + COUNSELOR.😚

Advertisements