sales tips

Adat menjual
———————-

+Sales person akan kata produk dia yang terbaik

+Lagi haru kalau sales person kata produk dia No 1-(ni siapa yang iktiraf ni )

+Sales person kata syarikat dia sahaja yang ada offer ni syarikat lain tak ada.

Adat la tu dah nak menjual tapi macam tak syariah compliance pula kalau main cakap cakap kan.
Tak baik TIPU.—-DOSA–

Kita sebagai pelanggan ini janganlah terus percaya macam tu bulat bulat.
Suruh salesperson tu tunjukkam bukti untuk support kenyataan yang dia orang buat tu.

Sebab apa?

Sebab kita berhak dapatkan yang perkhidmatan atau produk yang TERBAIK.

Kalau kita ni buat sales pula..
silalah kita SUKA bawa bukti-bukti dakwaan kita tu bersama sama.

Cara ini akan lebih meyakinkan prospek anda dan InsyaAllah boleh close on the spot..dan yang paling penting kejujuran.

Kak Long.

Advertisements