cerita pengajaran kak long

BULAT KECIL BULAT BESAR BULAT SEMUA.
171/1000

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim.
Kak long tengah duduk menulis ni,meja depan, meja belakang,meja atas, meja bawah ,semua tengah lukis bulat kecil,bulat besar dan bulat semua.

Ya Allah Engkau lindungilah mereka ini dari SKIM KAYA MEROKET ke bulan dan balik ke bumi MELETOP kebabom landing dalam jail !

Dah la guna ayat tak syariah compliance seperti
“ini guarantee”
“confirm ni”
“kita No 1”
“Return setiap bulan pulak 20%”.-(nangis warren buffet kalau tau ni)

“HELLO Bank Negara!
Kak Long ni.Boleh cakap dengan Tuan Naruto yang rambut putih semua tu!”

Jangan approach kak Long.
Siap lah korang kena spin washing machine level maximum.

Sila jauhkan diri anda jika tidak mahu di tazkirah di hari minggu ni.

:
Kak Long

Advertisements