motivasi

Muhasabah diri
56/1000

Haritu semasa business talk kak long nasihat kan semua orang termasuk la kak long muhasabah diri selama 3 hari (29&30&31Dec).

Stop la dulu kita buat sales tu.

Duduk dan audit diri sendiri.

Betulkan niat.

Apa sebenarnya yang kita nak dalam hidup ni

Apa yang kita nak sumbangkan sebagai khalifah di muka bumi ini.

Yang best ada yang bagi feedback pada kak long mereka dah buat MUHASABAH tu.

Ada yang muhasah diri macam macam cara

Ada yang pergi hiking,ada yang belayar,ada yang memancing,ada yang pergi naik cruise,ada yang duduk berkurung dalam rumah ada juga yang duduk termenung depan cermin(muhasabah ke ni hihi)

Kesannya mereka lebih FOKUS dan LAJU buat SALES.
Buat fb posting content pun dah cantik banyak dah.

Dah dapat close sale besar besar walaupun baru masuk 3hb Jan ,dah boleh beat sales untuk satu bulan.

Hebat kan POWER OF MUHASABAH ni.

Cuba kita amalkan muhasabah diri kita dari pelbagai sudut setiap hari , sebelum kita tidur atau kita boleh buat selepas kita solat malam.

Kak Long

Advertisements