personal coaching

BUSINESS TALK
127/1000

Kupasan business talk.

Small things big impact.

By giving a cup of latte u can win the deal.

Do not underestimate the
“Power of a Kind thought”

Contoh

Kalau kita buat PROPERTY.
Kalau kita buat house viewing kita sediakan kepada prospek kita air mineral atau air kotak.

Bila nak buat house viewing normally prospek kita akan make an effort untuk spent masa dengan kita.Ini tanda kita menghargai mereka.

Siang hari tu kan cuaca panas.Memang paling nikmat kalau dapat air yang paling best dan puas kita minum ialah air mineral

Kalau prospek tak nak,(siapa yang tak nak )kita insist juga mereka ambil dan kita boleh cakap macam ni…

“Encik,ambillah air ni, silakan sebab memang saya sediakan untuk appointment ni dan saya akan berikan kepada yang buat house viewing.
Cuaca panas ni”

Rasa berapa ramai agent yang EXTRA ORDINARY yang 5🌟🌟🌟🌟🌟ni.

Kalau kita buat ni memang kita AWESOME and we are already half way to WIN the deal.

Latte !
Latte !
Latte !

Kak Long

Advertisements