personal coaching

PERSONAL COACHING
14.1.2017@Saturday
163/1000

Ini one of the top 5 favorite personal coaching i have ever conducted.

He knows what he is doing and he is definately in love with his choosen industry,the company and the product.

Ada beberapa isu sahaja yang di highlightkan and kak long just advise on how to make it more structured and presentable.

Lepas tu macam biasa kak long dapat goodies dan gift from Ausie.
Ingatkan kak long dapat kangaroo.
SUSPEN betul!
Banyak betul la gift dapat sejak buat coaching ni.Dah boleh buka giftshop.
Hebat la semua participant ni.

Best betul jadi Kak Long kawasan ni.
Alhamdulillah Ya Rabb.

Tqvm faiz sebab sudi buat scanning health untuk kak Long.
Guna machine yang highly sophisticated.
Jadi boleh la kak long improve my health lagi.

Tq faiz for the goodies.I love it so much!
Muhammad Faiz.Time for you to shine.
Shine bright like a Diamond.

:
Kak Long

Cuba cari latte kat mana.Kak Long dah cakap paparazi is everywhere.Korang tak caya.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Advertisements