sales tips

Bila appointment CANCEL.

Ramai frust bila appointment cancel.

Muka kita tukar jadi warna biru purple lepas tu dalam hati rasa geram je dengan prospek tu.Rasa nak telan hidup hidup kan.

Apa kita nak buat bila appointment cancel.?

Buat ni.

Jangan balik office sebab konon konon nak buat call….sila lupakan aktiviti tak best langsung ni.

Teruskan usaha anda berada di luar tu dan buat face to face aktiviti.

Dapatkan 30 business card dari orang ramai yang ada chance jadi prospect kita.

Pastikan kita bagi pula business card kita.

Aktiviti ni kita panggil exchange card.

Di sini pun ada 30 point KPI aktiviti kita.

Belajar apa yang perlu di tanya pada prospek.

Indah nya dunia buat propecting..Ini aktiviti paling kak long suka..

Amaran keras!!!

Tak payah buddy buddy yer (nak ada geng pulak)..nanti end up keluarcerita hantu Kak Limah tak balik balik rumah, Opocot suami ku Mr Kerang,TunangKu TunangMu jua..ermmmm

Ingat tu…

Advertisements