cerita kak long

Love Everyone Unconditionally.

Hari ni kak long luangkan masa bersama rakan sekolah menengah yang dah 23 tahun tak jumpa dengan Nizam Hassan dan Zaiful Liza Kasim.Bawak anak anak sekali.

Macam macam cerita hari ni dan kita orang berkongsi dan sokong each other’s business.

Sebab tu friendship ni sangat important we never know when we will need each other.Just be kind to every one and always end every pertemuan dengan doa dan penyudahan yang baik.

Jangan lupa masukkan doa untuk kawan kawan kita setiap kali kita berdoa.Tak rugi kita doakan mereka.Sebab malaikat pun akan doakan kita doa yang sama dan suruh Allah perkenankan..Bagus kan…

I love u guys ..

Hope we can see as much friends we have as well ,before we leave this world..Make and effort and spare some of our precious time for them.

Kak Long
……………………………….

Special notes to a very special friend of mine Zaiful Liza Kasim..

Dear epul.Thank you very much for the opportunity given to us.We really appreciated it.Hope you will have a great success in your business and may happiness always be with U.What a pleasant experience working together with u.

Trillion Thanks

From :
Me
Kakak
Baby

Image may contain: 3 people, tree and outdoor
Image may contain: 3 people, people standing and outdoor
Advertisements