sales tips

High Networth…

Kak long boleh la networking ramai, boleh la close besar besar—–(ada yang bagi statement ni.)

Ni cerita best bukan cerita seram ni.
Meh kak long nak share cerita sikit.

Dulu masa kak long start buat sales ,my first client kak long tu kan,kak long redah jer tau.

Bumi Allah ni kan luas.
Pastu korang ingat dia bagi kak long terus cheque sejuta?
I wish…how i wish client tu bagi a million cheque.
Terketar ketar kak long nak isi borang masa tu.Isi borang pun tak lepas lagi.Maklumlah first SALE.

Dari situlah kak long belajar buat sales ni “SENANG”.

Tengok ayat ayat kak long ni semua positif kan

Komisyen kak long first month RM 600 .
Celah mana yang client tu VIP.

Baguslah bersangka baik dan positif pasal Kak Long.
Imagination korang TERBAIK.

Kak Long.

Advertisements