motivasi

Apa yang boleh motivate kita untuk terus mencipta kejayaan?

Ya Allah korang ni tanya kak long soalan ni.

Manalah kak long tahu apa yang korang suka.

Setiap orang motivation factor dia lain lain tau.

Ada yang motivate dia sebab nak anak dia,wife,dia,famili dia.

Ada yang motivate dia sebab mak ayah dia.

Ada yang motivate sebab tak nak susah lagi dah boring hidup susah.

Ada yang motivate dia sebab nak kahwin.

Ada yang motivate dia sebab jiran – jiran.

Ada yang motivate dia sebab ex dia.

Ada yang motivate dia sebab kucing dia.

Ada yang motivate dia sebab bantal busuk dia πŸ˜„πŸ˜„.

Ha korang kena tahulah apa yang boleh motivate korang..

Motivation ni ibarat minyak kereta la nak bawak kita dari satu tempat ke tempat lain .

So petrol pum nak isi minyak tu kan lain lain ….ada shell,esso,petron,petronas eh ni je ke..

Mana ada dalam dunia ni petrol pum satu brand je kan.

Macam tu lah cerita nya.
Minyak isi selalu yer kalau tak nanti kereta kita tersadai..

Kak Long

Advertisements