pantang larang depan propek

PANTANG LARANG DEPAN PROSPEK 6

Perli perli prospek /client.

Kalau masa tu tak dapat deal atau mereka tak bersedia lagi nak commit, sila sudahkan meeting kita dengan kata kata manis yang bermadu tualang.

Jangan nak perli perli mereka.

Contoh ayat perli perli atau sarcastic…

Kalau Tuan tak nak tak apa,bukan saya yang rugi,tuan lah yang rugi.

Kalau Tuan tak nak do not feel sorry for me ,you should feel sorry for yourself.

Kalau tuan tak nak tak apa ,ramai lagi yang nak

Kalau tuan seorang tak nak,ada lagi 20juta yang nak.

🎵 Amboi amboi amboi🎼

Jaga bahasa Jaga hubungan Jaga adab

Mungkin harini tak nak.
Esok?
Seminggu lagi?
Sebulan lagi?

Bayangkan banyak high end yang suka uji kita dengan acah acah tak nak, tapi mereka ni nak uji kita.
Mereka nak tengok macamana kita response.
Saja saja test kita.

Kalau kita cakap macam tu siapa yang rugi?

Kak Long

Advertisements