rapport

Lesson 2…Rapport ke Lautan Hindi.

Salah satu tanda kita takkan maju dalam business.

Bila friend request di approvekan lepas tu dengan gelojohnya kita hantar pm …cakap macam ni ..”maaf puan saya nak berkongsi promote A B C D” atau “puan nak duit lebih tak income rm 10k sebulan”..

Korang buat la selalu macam ni nanti kena block atau kena unfriend terus dengan orang yang baru accept friend tu.

RAPPORT tak ada,tak terbina lagi,tak cukup kuat ,tak cukup cantik lagi..

Kenapa la gelojoh sangat ni.

Advertisements