rapport

Lesson 7. Rapport

Rahsia Rapport.

Bila sales personaliti kita kuat dan cantik sebab tu bila kita jumpa 10 orang kita boleh close 10 orang atau kak long bagi diskaun la ,kita close 8orang la boleh kan.

Sebab setiap prospek yang kita jumpa minda dan tanggapan diorang ni sangat berlainan dengan dunia kita.Mereka ada emosi dan realiti kehidupan dan pengalaman pembelian diorang yang unik dan tersendiri.

Sebab tu dalam kelas Kak Long bab ini sangat panjang huraiannya.Dan kak long ada pengalaman jika rapport kita sangat bagus most of the time kita tak payah cakap pasal produk atau services pun kita dah boleh closekan prospek tu.

Sama juga untuk recruiting sistem,

Rapport kita kena kuat, kena cantik kerana…..

Prospek hanya akan

1.Membeli dengan orang yang mereka SUKA

2.membeli dengan orang yang mempunyai PERSAMAAN dengan mereka

3.membeli dengan orang yang MEMAHAMI mereka

4.membeli dengan orang yang mereka PERCAYA.

5.memperkenalkan kita kepada rakan mereka jika mereka SUKA kita

6.membeli dengan orang yang MENGAMBIL BERAT tentang mereka

7.berkongsi maklumat dengan orang yang mereka PERCAYA dan SELESA.

8.setia dengan kita jika kita ni agent 5 bintang.

Jadi belajar Bab Rapport ni sampai kita POWER tau.

Kak Long

Advertisements