business card

BUSINESS CARD IMEJ KITA.

Pernah tak kita ada pengalaman bila kita minta business card seseorang lepas tu orang tu jawab “alamak sorry la business card i dah habis la..dah order tapi card tu belum siap-siap”..
——————————————————————–

Bila kita dalam bidang sales business card ni wajib ada.
Ini Sales tool kita—Business Card—-

Kita mesti dah boleh agak bila card kita tu nak habis.Rasa-rasa lagi dua minggu nak habis dah patut ada new box.paling-paling kalau lupa pun sekarang business card boleh siap dalam masa SATU JAM.

Sila jangan suka nak bagi alasan macam yang kat atas tu memang tak masuk akal langsung.
JANGAN AMBIL MUDAH .

BUSINESS CARD ADALAH IMEJ ANDA.

Kak Long

Advertisements