business card

Bismillahirrahmanirrahim.

Lesson 1.

Seperti yang di janjikan tibalah masanya kak long memperkenalkan”Business Card“.
Memperkenalkan sejarah business card dan fungsi fungsinya dan kehebatan business card ni dalam hidup kita sebagai alat perantaraan imej kita.

Walaupun sekotak tu harga lebih kurang RM 25.00 tapi mulai sekarang kita kena ada mindset yang sekeping kad tu RM 25.00.

Bila kita ada mindset ni barulah kita takkan nak tabur card tu sesuka hati,pantang jumpa orang je bagi ,jumpa budak sekolah pun bagi sampai satu hari kita boleh habiskan satu kotak .

Ingat canggih la tu bila kita buat macam tu??

A BIG NO NO NO..

Boleh?

Advertisements