business card

Lesson 3.

Pandai bezakan business card ,flyers dan brochure.

Meh kak long nak cerita sendu sikit ni.
Korang bayangkan kita boleh bagi prospek kita business card,flyers dan brochure sekaligus.

Kita clipkan sekali lepas tu kita fefeeling bangga pastu kita ingat dia akan rasa touching la dapat 3 in 1 tu ?

Ni dik kalau korang buat korang jangan mengaku korang kenal kak long yer.
Korang gi jejauh ..

Business card tu sila jangan clipkan sekali.Asingkan dan bagi pada yang benar benar layak sahaja.

Contoh
Kalau kita buka booth promotion pastu kalau kita nak bagi orang yang lalu lalang tu bagi flyers sahaja.
Kalau kita sambil lalu contoh kat tol pun sila bagi flyers sahaja JANGAN bagi business card.

Siapa yang layak ni jap lagi kak long bagitau.
Tapi ingat dulu rules ni.

Advertisements