business card

Lesson 5.

Business card holder

Ini memang wajib semua pihak kita yang berurusan dengan orang ramai memang kena ada.

STATUS :Wajib

Wajib sebab apa.Sebab senang kita nak capai card tu dan keluarkan bila nak bagi pada prospek.Keluarkan holder tu dan hulur je business cardkita.

Bayangkan kita tak ada holder ni kita letak kat mana?

Dalam wallet la ,poket baju depan, poket seluar depan belakang lepas tu jumpa prospek ambil masa nak bukak nak seluk.

Yang perempuan pulak letak di celah celah handbag dah la hangbag ada 16 compartment keluar janggut prospek tu tunggu dik.

Kita terseluk seluk lepas tu terbagi tiket parking tiket saman ke terbagi duit seringgit ke terbagi senarai hutang ke ..ermmm macamana tu dik .

Jaga imej kita dik.

Advertisements