business card

Lesson 8.

Dah tukar kad lepas tu DISPLAY TIME

Kalau kita teruskan meeting dengan prospek business card tu WAJIB letak di samping kita maknanya JANGAN SESEKALI SIMPAN dalam purse, wallet or etc.

Display card tu atas meja sepanjang meeting.

SEPANJANG SEPANJANG SEPANJANG MEETING.

Ini ADAB.

Kalau kita buat ni dik memang KORANG TERBAIK lah.Boleh terbang jauh dalam bidang korang.

Kenapa nak display .Korang rasa?

Jawapannya kita baru jer jumpa prospek tu nama pun kita tak berapa nak melekat kat minda kita yang awesome ni.
Kalau display kat depan kita boleh lah kita jeling jeling nama dia tu setiap kali kita nak sebut nama dia.

Kalau kita simpan dik ermmmm sekejap kita panggil dia mr azam sekejap mr azim pastu mr azman pastu mr keong pastu mr mama …

Kalau macam tu gaya kita dik seringgit kita mintak pun dia tak bagi.

Ingat tu !

Boleh kan.

Advertisements