business card

Lesson 9

Display KE SEMUA Business Card

Kalau prospek kita ada 5 orang contoh lah kan lepas sessi tukar tukarbusiness card tu display ke semua business card atas meja yang korang duduk tu.

Prospek kita ada depan kita kan.Kita jangan mengada ngada nak duduk tersepit celah prospek ye.

Duduk tu berhadapan dengan prospek .So business card tu ibarat muka prospek.Kita jangan tersalah pulak arrange card tu.
Jadi senang lah kita nak ingat nama diorang tu.
Sebut selalu nama diorang .

Dik kita ni kalau bidang professional sila biasa kan lidah kita ni panggil prospek kita Tuan atau Puan.

Ini tidak kita sibuk panggil diorang.. abang abang, akak akak ,abang akak ..ingat diorang tu adik beradik kita ke?

Ermmm korang buat lah selalu panggil abang akak tu ,tu sebab sales kita takat lutut jer.

Boleh buat ? Boleh tukar kan.

Dah berhenti nangis tu ,baru kak long marah sikit.Lain kali jangan buat lagi.

Next.

Advertisements