business card

Lesson 13

Tengok belakang business card juga.

Kalau syarikat tu well known atau listed normally tengok logo pun dah memadai kita akan tahu syarikat tu memang banyak cawangan.

Jika syarikat tu syarikat yang biasa sahaja kebiasaan mereka akan listkan semua cawangan yang mereka ada di belakang card mereka.

Jadi kita jadikan lah kebiasaan untuk kita apabila menerima business cardseseorang lihat juga di belakang card mereka.

Puji dan tanya mereka mengenai cawangan yang mereka ada.Kita tanya lah apa apa pun soalan seperti operasi ,berapa lama cawangan tu dah di buka ,ada plan lagi ke nak tambah cawangan dalam masa terdekat.

Ambil berat bagi perhatian.Keprihatinan kita akan menambat hati prospek kita.

Ingat ni…

Mereka akan membeli daripada orang yang mereka suka sahaja.

It is all about them.

Advertisements